Nem hverdag med god mad

Reklame Homemate

Midt i Corona krisen har vi alle måtte ofre noget vi holder af, særligt nu hvor påsken banker på. I vores familie har vi ikke tradition for store påskefrokoster, men vi sætter pris på at bruge tid med hinanden på kryds og tværs.

Hverken jeg eller min mand er sendt hjem og med to børn som bliver passet her og der har vi virkelig brug for at se hinanden i øjnene og nyde at min mand sammen med børnene skal være hjemme på påske ferie.

Vi er meget strukturet når det kommer til madplan. Vi planlægger for en hel måned men gør plads til to – tre dage med take-away. Vi har brugt en af vores take-away dage på at teste Påske menuen fra Homemate, læs snart min anmeldelse hos Momster-test. Det er skønt at det ikke er tarvelig pizza mad bare fordi det skal være take-away, men mad som virkelig godt.

Det giver så meget kærlighed at vi kan samles om vores lille påskefrokost, og det et guld værd at vi kan gøre det så nemt. Maden skal kun have 15 minutter i ovnen. Vi skal dog køre 30 minutter for at hente maden, men det er helt okay for vi fik en tur i dyrehaven ud af det på vejen.

Det er ikke sidste gang vi får mad derfra, men for os giver det mening af lave en tur ud af det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen