Det der er sket #1

Som noget nyt sparker jeg et fast blog indlæg igang. Hver søndag kan du tage et lille kig ind i hvordan min uge har været. Vigtigst af alt kan jeg få reflekteret over ugens begivenheder, optur og nedture.

Ugens højdepunkt var uden tvivl da Ofelia fik sin første skoletaske af mormor. Virkelig en dag hun har set frem til længe, jeg blev så rørt over at mit lille barn er blevet så stort og at hun under en måned starter første skridt mod sin tid på skolebænken.

Det gjorde mig lykkelig da vi brugte tid i sengen alle fire. Vi har flere gange i denne uge sat praktiske opgaver til side for at hygge os sammen under dynerne til en god klassisk Disney film. At vi bare har være nærværende og kunne gear helt ned efter en hektisk dag, som både børn og voksne har haft. Det skal vi virkelig gøre noget oftere.

Jeg er blevet presset over sygdom, eller rettere sagt efterveerne fra ungernes intense sygdoms uge, i sidste uge. De har begge været max trætte og med korte lunter. Det har også givet udfordringer i børnehaven, torsdag blev Konrad ringet hjem med røde plancher over hele kroppen hvilke heldigvis var nældefeber, en reaktion på sygdommen. Fredag blev de begge ringet hjem fordi de var kede af det, og helt ude af balance. Vi satser på næste uge bliver meget bedre og at de har fået sovet ud. Men det er ikke kun sygdom som har presset mig mest, nej vi har til møde på den sfo som Ofelia skal starte på og det mindede mig endnu engang om at jeg på ingen måde er klar til Ofelia skal væk fra børnehavens trykke rammer og ud i så stor en verden. Hun er så klar, det er bare mig og jeg skal nok blive klar før eller siden, alt imens jeg kæmper med ikke at vise mine følelser alt for meget til Ofelia.

Det gjorde mig stolt at vi 100% holdte os til ugens madplan, vi har godt nok rykket lidt rundt på dagene men de retter vi skulle abe fik vi. Og vi har allerede brugt langt færre penge på mad og husholdning end vi normalt ville. Vi vil så gerne ud og rejse til juni og det kan kun blive en realitet hvis vi spare og er total økonomisk fornuftige.

I næste uge ser jeg virkelig frem til at få indløst min julegave fra min mor. Sammen med min søster, og naturligvis min mor skal vi på en rigtigt amerikansk diner. Vi skal spise bruger, fritter og drikke store milkshakes. Vi skal nyde et par timer uden at tænke på tallet på vægten.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen