Lørdags kage – banan kage

En skøn kollega skulle på barsel og sprugte mig om jeg ville hjælpe med at bage en kage til hendes sidste dag. Dét ville jeg selvfølgelig gerne.

En masse banan

I min optik skal en banan kage virkelig smage af banan, og være lækker svampet. Og dét kan den her opskrift.

Det skal du bruge:

  • 8 æg
  • 500 g sukker
  • 300 g hvedemel
  • 300 g smeltet og afkølet smør.
  • 3 tsk. Vanilje sukker
  • 2 tsk. Bagepulver
  • 5 modne Bananer.

Nu skal du:

  • Tænd ovnen på 170° varmluft
  • Pisk nu æg og sukker sammen.
  • Tilsæt smøret.
  • Nu kommes de modne bananer i.
  • Kom nu mel, bagepulver og vanilje sukker i.
  • Pisk til det bliver en glat dej uden klumper.
  • Bag i en brandepande Ca. 40 x 30. I Ca. 45 minutter. Husk at tjek til kagen, vores ovne bager ikke altid ens.

Pynt ligesom du ønsker…

Mumms banan kagen her er snasket ind i alverdens lækre ting. Der er chokolade brud ala Møller af peanuts, skumfiduser og dumle. Der er også lavet lækker karamelsauce ud af kondiseret mælk og sluttet af med store farverige marengs. Sluttet af med en masse glimmer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen