Bryd grænserne – Den store bagedyst casting

Som i højtsansynligt har bemærket på instagram, så har jeg været til casting på Den store bagedyst. Jeg gik ikke videre, men det er virkelig en oplevelse jeg tager med mig.

Bryd dine grænser og kast dig ud i det…

Jeg mener bestemt jeg er god til at bage, og interessen er der også i den grad. Derfor kunne jeg bare mærke jeg skulle kaste mig ud i at sende en ansøgning til programmet Den store bagedyst. Mine tanker var lidt at så havde jeg søgt også var det ligesom dét. Men jeg blev udvalgt til casting også blev en henkastende ansøgning langt mere betydningsfuld.

Øvelse og citroner over det hele…

Der er blevet øvet på livet løs, og uden jeg virkelig blev tilfreds. Jeg tog en citron måne kage med, selvom jeg nu mest er en mousse pige. Men kagen skulle kunne transporteres og den skulle kunne tåle at stå ude i en del timer. Men min kage blev desværre ødelagt på vej ind til DR Byen, og der stod jeg med 39 andre ansøgere med den mest forfærdelige kage. Jeg havde lyst til at tage hjem igen, imellem alle de bage nørder stod jeg med en kage, med pynt som var helt klasket sammen. Men jeg hev mig selv op og tænkte det handler om langt mere end lige kagen til den casting, hvilke også var sandt nok.

Sig en ting de andre ikke ville tro om dig…

Hele konkurrencen og tv programmet blev fremlagt, også var det tid til vi skulle præsenterer os selv. På kort tid vise hvem vi er. Her sad vi så i knap to timer og hørte på hinanden, det var spændende men også en del lang trukket. Udover at fortæller hvem vi var og hvorfor vi ville med i Den store bagedyst, så skulle vi fortælle en ting som vi tror de andre ansøgere ikke ville tro om os. Jeg fortalte at jeg som 19 årig blev gift, og mit impulsive gen klart havde en ting at gøre med at vi valgte at flytte nogle år til Varde efter min mands udsendelse. Jeg følte virkelig at min præsentation gik godt.

Vente tid er kage tid…

Efter vi havde præsenteret os selv gik de tre casterne ind og vurderede. Imens fik vi chancen for at smage på alle de kager vi hver især havde medbragt. Folk spiste ikke meget,vi var alle nervøse det strålende virkelig ud af alle. Efter 20 minutter kom de tre castere tilbage, de havde valgt otte ud af alle os 40. De otte skulle til en individuel samtale, heraf ville nogle muligvis få videre til slut casting.

Det er ikke bare et nåleøje du skal igennem…

Det er ikke bare lige at snuppe en plads i Den store bagedyst. Vi fik afvide at der aldrig havde været så mange ansøgere før, så bare det at komme til casting skulle vi alle vide var et nåleøje vi havde passeret. Der er i alt seks første castings, tre på Sjælland og tre i Jylland. Ud af de 240 ansøgere til casting skal der udvælges 20-24 ansøgere som skal til slut casting. Til slut skal der vælges de ti endelige deltagere. Det er ikke bare lige at komme igennem.

Jeg er stolt…

Jeg er så giga stolt af mig selv, at hoppe ud i det her crazy kage show, blive valgt bare en smule. Det er stort! Jeg ved at jeg er god, det blev bare ikke mig i den her omgang. Og det er helt okay! Jeg kan søge igen hvis det er det jeg har lyst til næste år, det kan også være jeg er et andet sted i mit liv og der er noget andet jer vil kaste mig ud i. En dag af gangen, nye udfordringer og nye mål der nås. Jeg er så lykkelig for hvor jeg er i mit liv lige nu, og jeg er dybt taknemmelig for mine omgivelser hver eneste dag.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen